刊行物詳細
食品総合研究所研究報告 第76号
- カテゴリ
- : 研究報告
- タイトル
- : 食品総合研究所研究報告 第76号
- 発行年月日
- : 2012年3月 1日
- 概要
- :
報 文
- 澱粉の糊化と酵素処理が米蛋白質の溶解性に与える影響
- 苦味マスキング効果の定量的解析
研究ノート
- Effect of cooking procedure and roasting on the protein composition and in vitro digestibility of common bean proteins
- Inulin Fructotransferase (DFA III?producing) From Arthrobacter nicotinovorans K-9
- Comparison of antiproliferative effects of trichothecene mycotoxins, nivalenol and deoxynivalenol, in cultured cells
- 醤油粕の植物細胞壁分解酵素製剤及び糸状菌培養による減量効果
- 蛋白質の溶液X線散乱測定における2次元データの評価
- ダイズ種子エポキシド加水分解酵素変異体の作出及びその性質検討
技術報告
- 食用油の加熱によって生じる有害アルデヒド4-hydroxy-2E -nonenalおよびその類縁化合物4-hydroxy-2E -hexenal の定量分析
- 食品害虫サイトの大幅改訂による訪問者のアクセス行動の変化
国連大学生研究成果
- In Vitro Screening of Food Functionalities of Commonly Consumed Bangladeshi Vegetables and Rice
- Quality Control of Food Material Using Ultra-Grinding Method
- Practical Production of Oligosaccharides Employing Multiple-enzymes System
- CFD Analysis of Bubble Distribution in Non-Catalytic Reactor for Production of Biodiesel Fuel
- Research Study of Nutritional and Healthy Functional Components of Vegetables and Fermented Traditional Foods of Mongolia and Japan
抄録