刊行物詳細
食品総合研究所研究報告 第73号
- カテゴリ
- : 研究報告
- タイトル
- : 食品総合研究所研究報告 第73号
- 発行年月日
- : 2009年3月 1日
- 概要
- :
報文
- Detection of dehydrin-like proteins in buckwheat by immunoblotting with an antibody against the lysine-rich sequence
技術報告
- ステリグマトシスチンを含む標準物質の調製
- 成分添加試料の作製とそれを使用した試験室間共同試験
- エゴチャットを活用した食品クイズシステムの開発
- Effect of a Genetically Modified Strain of Commercial Baker’s Yeast on Microbial Communities in Simulated Natural Environments
研究ノート
- Purification and Properties of Inulin Fructotransferase (DFA III-Producing) from Arthrobacter sp. B30-2.
- 生馬鈴薯デンプン滓上にて生育可能な麹菌株
- 生体膜蛋白質の溶液中の集合状態の特性評価
国連大学生研究成果
- Improvement in Processing of Mongolian Traditional Dairy Product
- Characterization of Yeast Used for Bioethanol Production .Isolation and Breeding for Xylose Fermenting Yeast.
- Quality Assays of Rice by Physicochemical Measurements and Development of the Processed Rice-Product by Germination and HTST Processing
- Development of Functional Products by Extrusion Processing
- Isolation of Bioactive Compounds from Low Grade Coffee and Selected Spices/Herbs for Use in Food Application