刊行物詳細

食品総合研究所研究報告 第77号

カテゴリ
: 研究報告
タイトル
: 食品総合研究所研究報告 第77号
発行年月日
: 2013年3月 1日
ISSN
: 0301-9780
概要

報 文

  • A simple mechanical index of storage quality of strawberry fruits

研究ノート

  • Composition and Pepsin Digestibility of Proteins Extracted from Microground Particles in Cooked Bean Paste (Ann)
  • 精米工程が異なる米に対するコクゾウムシの選択性と産卵選好性
  • DNAマイクロアレイ解析を活用した大豆の機能性評価
  • Aspergillus oryzae菌体内グルタチオンに対する環境ストレスの影響
  • MPN-RealTime PCRによる市販鶏肉内のCampylobacter jejuniの定量と分布
  • 食品中の生菌数測定のための内部精度管理試験用試料の評価

技術報告

  • 食品害虫サイトの長期間アクセス解析
  • 麹菌の分生子形成における光応答
  • 精米粉末中のカドミウム及び必須無機元素の2007年度技能試験結果
  • 力学特性が異なる食品咀嚼中の筋電図と筋音図の比較

国連大学生研究成果

  • Effects of heat moisture treatment on physical properties and textural quality of food products from Arenga and Sago starches
  • Enzymatic preparation of glycosides from tree sugars
  • Biochemical approaches to evaluate the biological activity of legume seeds and other foods
  • Study on Phytochemical of Extract from Thai Tropical Fruit and Its Byproduct
  • Study of effective components of some vegetables in Allium on life-style disease

抄録

法人番号 7050005005207