刊行物詳細

食品総合研究所研究報告 第79号

カテゴリ
: 研究報告
タイトル
: 食品総合研究所研究報告 第79号
発行年月日
: 2015年3月 1日
ISSN
: 0301-9780
概要

報 文

  • Convenient preparation of template fungal genomic DNA for polymerase chain reaction and temporal temperature gradient gel electrophoresis analyses of fungal diversity in Japanese fermented soybean paste, miso
  • Effect of sorghum flour on glutathione-rice bread

研究ノート

  • 茨城県つくば市の屋外でトラップに捕獲された貯穀害虫の記録
  • ワークショップを通じた食品関連事業者等の自主衛生管理手法に関する知識の向上(第2報)
  • 国産豆腐より分離された腸球菌の特性
  • Purification of Dehydrin Protein from Buckwheat Seed (Fagopyrum esculentum cv. Kitawase)
  • 巨大糖タンパク質プロテオグリカンの小角X 線散乱測定による特性解析

技術報告

  • ひじき粉末中の総ヒ素,カドミウム,鉛及び必須無機元素の2008 年度技能試験結果
  • 食品害虫サイト用に開発したアクセス解析プログラムとそのツール化
  • 宿主株が異なる Saccharomyces cerevisiae 組換え体におけるキシロース発酵能の比較

国連大学生研究成果

  • Purification of Benzoic acid from Cranberry juice using Nanofiltration Technique
  • ENCAPSULATION OF CLOVE OIL USING MICROCHANNEL EMULSIFICATION AND A HOMOGENIZATION
    METHOD
  • The study on a bacterial adaptation by gene amplification
  • Genetic improvement of secondary metabolite production of an industrial bacterial strain
  • Effect of packaging material on shelf life, quality and gene expression of tomatoes

抄録

法人番号 7050005005207