刊行物詳細
食品総合研究所研究報告 第77号
- カテゴリ
- : 研究報告
- タイトル
- : 食品総合研究所研究報告 第77号
- 発行年月日
- : 2013年3月 1日
- ISSN
- : 0301-9780
- 概要
- :
報 文
- A simple mechanical index of storage quality of strawberry fruits
研究ノート
- Composition and Pepsin Digestibility of Proteins Extracted from Microground Particles in Cooked Bean Paste (Ann)
- 精米工程が異なる米に対するコクゾウムシの選択性と産卵選好性
- DNAマイクロアレイ解析を活用した大豆の機能性評価
- Aspergillus oryzae菌体内グルタチオンに対する環境ストレスの影響
- MPN-RealTime PCRによる市販鶏肉内のCampylobacter jejuniの定量と分布
- 食品中の生菌数測定のための内部精度管理試験用試料の評価
技術報告
- 食品害虫サイトの長期間アクセス解析
- 麹菌の分生子形成における光応答
- 精米粉末中のカドミウム及び必須無機元素の2007年度技能試験結果
- 力学特性が異なる食品咀嚼中の筋電図と筋音図の比較
国連大学生研究成果
- Effects of heat moisture treatment on physical properties and textural quality of food products from Arenga and Sago starches
- Enzymatic preparation of glycosides from tree sugars
- Biochemical approaches to evaluate the biological activity of legume seeds and other foods
- Study on Phytochemical of Extract from Thai Tropical Fruit and Its Byproduct
- Study of effective components of some vegetables in Allium on life-style disease
抄録